Je plek innemen

Je bedrijfsnaam veranderen? Nieuw logo? Nieuw aanbod? Jij bent gek! Wat voor instabiel beeld geef je dan van jezelf als ondernemer? Moet je niet gewoon blijven doen waar je aan bent begonnen?

Ja, aan die vragen heb ik ook lang vast gezeten. Ze hielden me tegen te ontwikkelen waar ik echt in geloof. Om als mens en ondernemer hoorbaar en zichtbaar te worden.

Een nieuwe naam en logo zijn natuurlijk maar een stukje van die ontwikkeling. Waar het echt om draait is dit.


Ik geloof in blijvende groei!
Groei door het leren pakken van verantwoording voor jezelf, je gezin en relatie, hoe moeilijk ook!
Door stapsgewijs (opnieuw) met jezelf te verbinden geef je jezelf je rechtmatige plek in het leven. Met alles wat daarbij hoort aan gaven, vaardigheden, valkuilen, emotie, gedachten en gedrag. Het is van jou en het vraagt aandacht van jou.

Jij, steviger op jouw plek, leert je gezond te verbinden met anderen. Jouw groei verspreidt zich als een olievlek naar de mensen om je heen. Je wordt een veilige, begrensde en ondersteunende ouder en partner. Je weet hoe belangrijk het is dat ieder zijn plek heeft en inneemt.

Dit is life long learning. Ik loop een stukje mee met cliënten in één van deze trajecten

Fokus op jou
Fokus op gezin
Fokus op relatie


Zichtbaar en hoorbaar zijn vind ik spannend. Het gonst van de afbrekers in mijn hoofd, ik hou mijn adem in.
En toch… Inmiddels voel ik ook iets anders; een kriebel in mijn buik, van geloof dat ik op de goede weg zit. Dit is mijn plek en die neem ik in! Met vallen en opstaan.