S.A.M.E.N. hulp bij ontrouw

Is er sprake van ontrouw (geweest) in jullie relatie? Wat eerst veilig voelde stort(te) als een kaartenhuis in elkaar. In welke fase je ook zit, je ervaart pijn, wantrouwen en onveiligheid in de relatie. Jullie weten misschien niet meer hoe nu verder.

Wanneer ontrouw een thema is in de relatie maakt Praktijk Fokus gebruik van de werkwijze en online programma ‘S.A.M.E.N door de wanhoop’. Het online programma kunnen jullie in eigen tijd volgen. Middels audio, video, boek en werkbladen lopen jullie door de 5 fasen van herstel. Aanvullende gesprekken zijn dan toegespitst op jullie vragen en blokkades. Maar het programma is voor sommigen ook zelfstandig te volgen en af te ronden.

Als je je aanmeld voor relatiehulp bij ontrouw dan ben je niet verplicht om het online programma te volgen. Het doorlopen van de 5 fasen vraagt dan waarschijnlijk wel meer gesprekken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de inhoud van S.A.M.E.N.? Download het gratis ebook of klik op de button voor informatie en filmmateriaal van de ontwikkelaar. Hier vind je ook de bestellink.

Heb je vragen over het programma of de begeleiding, stuur me dan een mail.