JIJ-traject


In het kortdurende JIJ-traject leer je de fokus (weer) op jezelf te leggen.
Je gaat ontdekken welke patronen zich in jouw leven hebben genesteld en waarom ze nodig waren. Je leert inzoomen op jezelf door aandacht te hebben voor je doen, denken, voelen en behoeften. En je maakt concrete stappen, waarbij je opnieuw leert kiezen
voor wat goed is voor jou!Dit traject is iets voor jou als je beseft dat de sleutel voor jouw groei bij jezelf ligt.

En als jij wilt leren zachter voor jezelf te zijn en balans te vinden in je relaties met anderen.

Het JIJ-traject helpt je om de nodige stappen te zetten richting jouw specifieke doelen. In het traject doorloop je een aantal thema's: terug naar jezelf, patronen opsporen, belemmeringen doorbreken en bloei. De fasen geven je zicht op jezelf en je behoeften en brengen je naar vrijheid om te kiezen voor wat goed is voor jou!


Of je nu komt met een afgebakende -of grote levensvraag, je zal veel bezig zijn met concrete situaties die spelen in je huidige leven. Je doet verschillende oefeningen die passen bij jou, waarbij ervaren voorop staat. Dat kan betekenen dat we iets op het whiteboard uitwerken. Maar, als dat beter bij jou past, kan je ook kiezen voor oefening met beeld en taal of het uitzetten van de situatie met poppetjes.

poppetjes
whiteboard

Als onderdeel van je traject kan je kiezen voor één of meerdere sessies Brainspotting of CMFT. Deze effectieve methoden helpen je om (fysieke en mentale) blokkades te overwinnen en trauma’s te verwerken.

Het uiteindelijke doel van het traject is dat je anders leert kiezen. Je wordt je bewust van je ‘kruispunt momenten’ en leert daar even stil te staan bij wat jij wil. Stap voor stap leer je om de andere weg in te slaan. Jouw weg!

Is dit wat je wil? En ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan,
stuur me dan een mail voor een gratis kennismakingsgesprek.