JIJ-traject


In het JIJ-traject leer je de fokus (weer) op jezelf te leggen.
Je gaat ontdekken welke patronen zich in jouw leven hebben genesteld en waarom ze nodig waren. Je leert inzoomen op jezelf door aandacht te hebben voor je doen, denken, voelen en behoeften. En je maakt concrete stappen, waarbij je opnieuw leert kiezen
voor wat goed is voor jou!Dit traject is iets voor jou als je weet dat jou iets te doen staat. Als jij je teleurstelling, in anderen en het leven, kan voelen en je tegelijk bereid bent om in jezelf op zoek te gaan naar jouw patronen, emoties en belemmeringen.
En als je beseft dat de sleutel voor jouw groei ligt bij jezelf.

Het JIJ-traject helpt je om dat besef te laten groeien. Het traject bestaat uit vier fasen: terug naar jezelf, patronen opsporen, belemmeringen doorbreken en bloei. De fasen geven je zicht op jezelf en je behoeften en brengen je naar vrijheid om te kiezen voor wat goed is voor jou!


Ook al kom je met een grote levensvraag, je zal veel bezig zijn met concrete situaties die spelen in je huidige leven. Je doet verschillende oefeningen die passen bij jou, waarbij ervaren voorop staat. Dat kan betekenen dat we iets op het whiteboard uitwerken. Maar, als dat beter bij jou past, kan je ook kiezen voor oefening met beeld en taal of het uitzetten van de situatie met poppetjes.

poppetjes
whiteboard

Als onderdeel van je traject kan je kiezen voor één of meerdere sessies Brainspotting. Deze effectieve methode helpt je om blokkades te overwinnen en trauma’s te verwerken. Ervaar je fysieke klachten en belemmeringen dan is een sessie Oldpain2go misschien iets voor jou.

Het uiteindelijke doel van het traject is dat je anders leert kiezen. Je wordt je bewust van je ‘kruispunt momenten’ en leert daar even stil te staan bij wat jij wil. Stap voor stap leer je om de andere weg in te slaan. Jouw weg!

Is dit wat je wil? En ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan,
stuur me dan een mail voor een gratis kennismakingsgesprek.