Werkwijze

Fokus op je gezin!

Wil jij de fokus op je gezin leggen meld je dan aan voor een eerste gesprek. In dit gesprek zullen we jou of jullie hulpvraag verkennen en meteen de eerste stappen zetten richting meer verbinding binnen het gezin.

Na dit gesprek kan je bepalen of de wijze van hulpverlening bij je past en of je een traject in zou willen gaan. Voor mij is het een moment om te bepalen of ik voor jou de passende hulpverlener ben. Zo niet dan kan ik je doorverwijzen naar iemand met meer of andere expertise voor jouw specifieke hulpvraag.

Een Ouder-traject is in principe kortdurend. Jullie bepalen per keer of er nog een gesprek nodig is. Een afspraak met het hele gezin is ook een optie.

Ook kan je binnen een Ouder-traject kiezen voor individueel Kind-traject. Wanneer je kind te maken heeft met gescheiden levende ouders en er sprake is van gezamenlijke verantwoordelijkheid, dan stel ik als voorwaarde dat beide ouders akkoord zijn met de aanmelding. Hiervoor zullen beide ouders een handtekening moeten zetten op het aanmeldingsformulier.