Samenwerking en ontwikkeling

Naast drie afgeronde jaren HBO Toegepaste psychologie met stage bij buroboaz, heb ik de opleiding tot christelijk integratief coach van Stichting Groundwork afgerond. Ter aanvulling volgde ik de opleiding tot contextueel kind- en opvoedcoach bij Centrum Tea Adema. In 2021 rondde ik de opleiding tot basis EFT relatietherapeut en de Groundwork Cico af.

Om me professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen ben ik als coach, werkbegeleider en beoordelaar van studenten betrokken bij Stichting Groundwork. Verder maak ik onderdeel uit van een netwerk van (christen) coaches, therapeuten en hulpverleners en woon ik intervisiebijeenkomsten bij.

parallax background

"Van alles waar je over waakt, waak vooral over je hart want het is de bron van je leven"

(Spreuken 4:23)