‘Ik ben zo moe van mezelf! Ik ben de spin in het web die aan alle touwtjes trekt. Ook al zijn veel dingen helemaal mijn taak niet. Ik ben superalert en ik stort ik me overal op. Zo langzamerhand verwacht iedereen dat ik wel weer in de houding spring als me wat gevraagd wordt. Maar het hangt me de keel uit. Ik wil dit niet meer, maar kan het ook niet stoppen! Want wie ben ik nog als ik dit niet meer doe?’

Dit zullen ongeveer mijn woorden zijn geweest toen ik jaren geleden hulp zocht. Ik was zo zat van mijn eigen gedrag. Ik snapte niks meer van mezelf. Ik zorgde zo hard voor anderen dat zorg voor mezelf er totaal bij inschoot. Sterker nog, ik wist eigenlijk niet goed meer hoe dat moest.


Maar op dat moment wist ik zeker: het is tijd voor mij! En daar ging ik, met volle angst vooruit! Nu een aantal jaren en een paar opleidingen later besef ik me weer hoe waardevol die periode was. En dat gun ik jou ook!


Daarom heb ik het JIJ-traject ontwikkeld, voor jou als spin in het web! In 8-10 sessies loop je door verschillende fasen heen richting jezelf. Psycho-educatie en ervaringsgerichte oefeningen gaan hand in hand en dat is de gouden combinatie. Je krijgt zicht op je patronen en overtuigingen en je gaat ervaren waar je grenzen liggen. Je leert kiezen voor wat goed is voor jou en waar jij behoefte aan heb.

Aangezien jij waarschijnlijk net als ik (toen) moeite hebt met zorgen voor jezelf, zal je portemonnee ook wel protesteren als je coaching overweegt ?. En ja, coaching kost geld, geen vergoeding, niks niet.


Maar bekijk het eens zo. Ga een weekend weg en je hebt alleen de herinneringen nog. Ga een traject aan en je hebt een leven lang profijt van de inzichten en tools die je opdoet. Jij bent dat meer dan waard!

Zie ik je binnenkort voor een kosteloos kennismakingsgesprek?